Barnvagnen!

Jag kom på att jag måste lägga upp en bild på vår fina barnvagn. Det hittade vi på Blocket för 1200 kr, ett riktigt kap! Den är jättefin och fräsch men innerklädseln tänkte vi byta för den var inte så snygg. Ska försöka hitta nåt gulligt i mintgrönt eller turkos.




Bebiskläder

Den vita byxan är en stickad gammal sak som jag köpt på nån loppis för länge sen. Sparkbyxan är en 70-talsbyxa som jag inhandlat billigt på Tradera. den rosa koftan med mössa har jag själv haft på mig på 70-talet. Visst är den söt!


Jag tycker det är så gulligt med pastellfärger på bebisar, men det är nästan omöjligt att hitta i butiker idag. Jag har fått för mig att jag vill ha en massa kläder i mintgrönt och det går absolut inte att hitta nytt. Tur att mamma sparat så mycket av mina gamla kläder. Den första har jag köpt på loppis men de andra tre är mina egna gamla. Byxan är min favorit, den är pytteliten!


Alla de här söta sparkbyxorna, omlotttröjan och mössan har jag själv haft på mig som bebis. Alla tre är i nyfödd-storlek.



Farväl Ragdoll Vintage

Ja, det var länge sen sist. Jag ska börja med att berätta att Ragdoll inte finns mer. Jag la ner verksamheten för ca 2 månader sedan och sålde lokalen för två veckor sedan. Mycket kläder såldes ut men mycket finns också kvar hos min mamma på landet. Hon har gjort ordning som en liten "butik" på vinden och där finns en hel del godbitar som jag inte klarade av att sälja ut för 20 kr. Om man vill se vad som finns så går det bra att ringa 0739544784 och bestämma en tid. Jag kommer säkert att stå och sälja på vintagemässan också framöver.
Nu är det säkert många som undrar vad som kommer att hända i Ragdolls gamla mysiga lokal och då kan jag tala om att det kommer fortsätta att säljas begagnade kläder där, men i lite mindra storlekar, nämligen barnkläder. Namnet Ragdoll kommer eventuellt vara kvar, men då blir det väl Ragdoll baby eller nåt sånt. Det är i alla fall en mycket trevlig kvinna som har köpt lokalen. Jag hoppas verkligen att de kommer behålla namnet, av den anledningen att inte de onda Ragdollsfrisörerna ska få nöjet att bli ensamma om sitt stulna namn. (Ja, jag är fortfarande arg och det kommer jag att fortsätta vara när jag ligger i graven.)
Tack alla trogna kunder som handlat hos mig! Särskilt tack till alla stammisar, det har varit ett nöje att lära känna er! Och till er andra som går omkring och tycker det är tråkigt att Ragdoll stängt säger jag: Det är ert fel! Jag hade behövt fler kunder som köpte saker.
Hur som helst så är jag inte ledsen över att stänga för jag har haft jätteroligt i 2,5 år, skaffat mig erfarenheter och lärt känna massor av underbara människor. Nu har jag dessutom mycket annat att tänka på, jag ska nämligen ha barn i sommar. Det kommer förmodligen bli en liten pojke som ska heta Tage, ha långt hår och tuffa 70-talskläder (tills han själv får bestämma). Från en rödvinsdrickande vintage glamourprinsessa (topchics ord) håller jag på att förvandlas till en pysslig bullmamma med diverse ålderskrämpor. Men jag ska försöka ha kvar åtminstone lite stil. Jag kanske kan vara glamourös en gång i månaden i alla fall.
På återseende!
(Snart ska jag lägga upp fina bilder på alla vintagebebiskläder som jag skaffat.)

RSS 2.0