Vintagemässan

Den nya Vintagemässan, Bakåt & Framåt, som gick av stapeln i helgen blev en lyckad tillställning. Det var skitmycket folk och en härlig stämning. I det stora hela var utbudet bra, även om man här och där kunde hitta en Cuppuccinokavaj från 2002 eller liknande. Priserna var väldigt varierande, från Stadsmissionens låga priser till Rambergs, en butik med helt oanvända kläder från 60-talet med orginalprislappar kvar. Skitfina kläder som också kostade därefter (men de var absolut värda sitt pris).



Niniette
är en ganska ny butik på Nybrogatan som drivs av en cool tjej som gått i 80-talskläder ända sedan 80-talet. Hon hade skitsnygga grejer och jag tänker definitivt besöka butiken!
En annan utställare var Dreamers Vintage i Uppsala. Mycket snygga grejer, kanske lite väl höga priser. Butiken är riktigt mysig med cool inredning och Eva, som driver butiken, är verkligen en kvinna med smak.
Några andra utställare var Myrorna, Second Läder, 59 Vintagestore och Fröken Nilssons Vintage.
Många var där från media, jag blev tex intervjuad av Cosmopolitan och plåtad av Metro och Elin blev intervjuad av MTV. Hoppas man kommer med också.
Om man ska ha någon invändning så vore det att caféet kunde haft lite bättre utbud och att det hade varit trevligt med nån allmän musik i lokalen. Annars ingenting. Bra gjort arrangörerna!!!! Jag ser fram emot nästa mässa i februari.






Några av sommarens loppisfynd

Den här sommaren har vi vart på så sjukt mycket loppisar, och köpt så sjukt mycket grejer! Loppisproffs som man är så borde man kanske ha fyndat mer än vi gjort, men loppisar har blivit så dyra även uppåt i landet. Vi var köpgalna så vi köpte ändå allt vi ville ha och det blev ungefär en hel bil full, gånger två.
Ja, här kan ni se tre favoritköp. 


En gammal barnvagn, som jag letat efter hur länge som helst. Den var tänkt som kattsäng men ingen katt ville ligga där så den fick bli blomkruka. Sen har vi "silkesskölden - den konstnärliga bakgrunden för märken och äretecken", från PUB-varuhuset, där jag placerat alla mina örhängen. Den gröna lilla damen av flörtkulor och filt köpte min syster åt mej på bakluckeloppisen i Ulva Kvarn.

RSS 2.0