Audrey Horne

Denna sommar har jag och min man spenderat många kvällar med att kolla på Twin Peaks-boxen som vi fick i julklapp och man blir ju lätt besatt av dessa karaktärer. Så många snygga personer i en och samma serie!!! Agent Cooper är kanske den sexigaste karln på denna jord förutom min man som som överglänser honom rejält. Annars är inte karlarna överdrivet heta i serien (Benjamin Horne är lite läcker ibland dock, tom Bobby kan va lite snygg ibland fast han är en tönt). Tjejerna är däremot hur snygga som helst. Norma Jennings är skitsnygg, Shelley Johnsson, Donna Hayworth och sist men inte minst Audrey Horne.
Jag vill vara Audrey Horne! Hon är såå snygg och hennes stil är helt outstanding!

I början av serien är hon klädd som en skolflicka i rutig kjol, lammullsjumper och svartvita lågskor, men när hon kommer till skolan så byter hon om till röda, högklackade pumps som hon förvarar i skåpet, röker och har läppstift.

Så här ser hon ut då.



Eller så här:



Under seriens gång mognar hon till sättet och även stilen blir mognare.



Här har hon skaffat en ren affärsmässig stil.




Ja, det var det om Audrey Horne. Nu har jag införskaffat mig en hög rutiga kjolar, några lammullsjumprar samt klippt av mig håret. Ja, jag vet att jag är störd, men så här är jag bara.

Snart dags för höstpremiär på Ragdoll!

Nu är det dags igenNu har butiken stått tom i drygt två månader. Jag har köp in ganska mycket nytt under sommaren, framförallt accessoarer. Många små svarta handväskor, en hel del klassiska pumps och ett gäng klänningar är några av de nyinkomna grejerna.
Den här hösten har jag bestämt mig för att satsa på att ha mer öppet. Jag har fortfarande inte bestämt vad det blir för tider men eventuellt blir det de gamla tiderna (tisd-fred 12-19, lörd 12-16). Kunderna kanske blir förvirrade om man hittar på nya tider ännu en gång?
Jag ska försöka hinna klart så att jag kan öppna nästa vecka. Det är sjukt hur skitigt det kan bli i lokalen på två månader när man inte ens har varit där!

Kolla in dessa skitsnygga klänningar i strl 36 förresten!

Blommig vintage balklänning
Svart vintageklänning
Blommig kort vintage klänning

Den här vackra balklänningen kan du buda på på Tradera.
Den här fina balklänningen kan du buda på på Tradera.

RSS 2.0