Nygift och lycklig!

Äntligen kan jag slappna av som en gift kvinna. (Nu är jag alltså vuxen.) Nu har jag gift mig med min älskade Jesper och nervositeten inför fest och vigsel är äntligen över.
Vi gjorde en snygg entré i en stor, vit, öppen amerikanare och där stod 140 personer och väntade på oss. Jag var sjukt nervös men allt gick bra. Båda sa ja och det blev ett sjuhåksingens kalas  som ingen kommer att glömma! Alla tyckte att vi var skitsnygga, speciellt vi själva, och det kan ni få se här att vi verkligen var.
Här kan läsas vad vi hade på oss:

Jesper: Tredelad kostym från Oscar Jacobsson, skjorta från Eton, slips och näsduk från Bergmans, skor från Conte di Yorke.
Jag: Klänning, vintage 50-tal från Epok, skor Bruno Magli, vintage från Myrorna, blommor från Sigrids blommor och blad, underkläder från Twilfit.



Nu far vi på bröllopsresa till en liten stuga i Dalarna och där struntar vi i både dator och mobil men när vi kommer hen har vi säkert gjort både ett och annat på loppisfynd som måste skrytas om.

Möhippa, oj oj oj....

....nu har jag mycket att skriva om. Jag börjar med att beklaga för mina läsare att jag inte skrivit på länge. Jag skyller på mycket arbete och mycket bröllopsplanering. 
Den här helgen hade jag tänkt att bara vara hemma och fixa i lägenheten. Jag skulle börja lördagen med att gå på Vaksala torg med Stina, sen skulle jag jobba på Ragdoll, sen skulle jag bara vara hemma. Jag fixade mej iordning, rullade med tantvagnen (sminkade mej tyvär inte för det tänkte jag att jag kunde göra hemma hos Stina) och gick ner för att möta Heidi utanför Ragdoll och hämta vigselringen som hon gjort till oss. När jag skulle låsa upp butiken för att hämta pengarna till Heidi så ser jag att Elin står i skyltfönstret...och Lena.....och alla andra kompisar. Då fattade jag att det var möhippa på gång. Jag som hade räknat ut att möhippan skulle bli nästa fredag. Jag hade gått omkring och varit förbannad också för att ingen hade planerat in något med mej så att de kunde vara säkra på att jag tex inte skulle jobba eller göra nåt annat livsviktigt.
Hur som helst så började vi med att gå till Stinas mysiga gård på Övre slotts för att äta frukost. Dom hade dukat upp värsta mysiga brakfrukosten med nybakt bröd, massor av frukt och champagne. Jag fick sätta på mej en Siriuströja som det stod Hammarström på ryggen på, ett par skitfula shorts och en orange keps. Jag som hade hoppats att jag skulle få ha en rosa prinsessklänning.
Efter frukosten så fick jag sätta mej på en dubbelcykel (inte en tandem utan en där man sitter bredvid varandra) som dom hade hängt burkar och en massa rosa rosetter på, och så åkte vi ner på stan, stannade utanför pressbyrån där jag fick ett uppdag. Jag skulle gå in och köpa en porrtidning och en folköl. Det var en lätt match förutom att de inte hade folköl (träffade Jespers pappa därinne också). Jag fick en present efter att ha klarat uppdraget, det var en Damernas värld och en bröllopstidning. Sen åkte vi vidare till Uppsala danscenter där jag fick lära mej dansa Lindy Hop. Efter det bar det av till Höganäsparken där vi hade Sushi-picknick. Jag fick ett till uppdrag som innebar att jag skulle gå fram till nån och säga "bajs i mun" till någon så skulle jag få en present till. Jag fuskade lite men jag fick en present iaf, en grön velourklänning.
Nästa grej var på Drottninggatan i samma trappuppgång där man kan få Botox, så jag trodde nästan ett tag att det var det jag skulle göra, men så galna var dom inte. Jag skulle istället få vaxa benen och göra ansiktsmask. Somnade och det var jätteskönt. Ute på gatan väntade nästa uppdrag, jag skulle beställa glass med bajssås. Det gick bra, fast jag fick nötsås istället. Då fick jag en present till, ett katthuvud (inte ett riktigt, utan en prydnad).
Vi cyklade vidare och skulle tydligen till Ekeby, stannade på Ragdoll på vägen och hälsade på mamma som jobbade åt mej. Jesper och hans kompisar hade tydligen också varit där med svensexan.
I Ekeby hände det allra roligaste, jag fick spela in en låt i studio. Jag får tyvärr inte berätta vilken låt för det ska bli en överraskning för Jesper på bröllopet. Det var hur som helst skitkul! Det lät för jävligt första gången men efter några gånger fick jag till det. Heidi blev iaf så rörd att hon började grina, så ganska bra måste det ha varit.
Vi satt och drack och skrålade utanför studion ett tag sen åkte vi hem till Stina igen för att sminka oss och byta om. Jag fick en klänning som jag skulle ha på mej, en lång begravningsklänning i siden med vit krage och ett sorgeflor. Jättefin men inte särskilt användbar. Jag ska lägga upp bilder sen. Vi drog till Luthages pizzeria och käkade, satt och skrek Siriusramsor och blev ännu fullare, sen avslutades kvällen på Flustret.
Det var en sjukt rolig dag och en underbar möhippa. Jag hade inte kunnat gjort den bättre själv ens. Jag älskar mina underbara kompisar! Dom är så gulliga och söta och underbara allihopa.
Bilder kommer snart.

RSS 2.0