Förlåt att jag är så dålig på att svara på kommentarer!

Tack för alla fina kommentarer och förlåt att jag är så värdelös på att svara! Jag glömmer liksom bort att titta om jag fått kommentarer. Nä, nu får jag skärpa mig!

Kan folk sluta kommentera min vikt

Kan inte folk bara bry sig om sina egna kroppar istället för att kommentera andras? Bara för att man är smal så är det visst helt okej att säga vad som helst. Alla känner till den oskrivna regeln att man inte säger till en överviktig person att hon är fet, men om hon är smal så gäller visst inte den regeln. Jag har hela mitt liv fått höra saker som "Herregud vad du är smal, mår du verkligen bra?" eller "Kära nån, vart har du tagit vägen? Du håller ju på att försvinna!" Det har till och med hänt att folk har sagt "Det ser ju otäckt ut så smal du är". Till saken hör den att jag har hållt mig på samma vikt i ungefär 15 års tid (med en marginal på ett par kilon), förutom under en kort tid i 20-årsåldern då jag var jättedeprimerad och tröståt. Jag väger 55 kg och är 167 lång, vilket är högst normalt och ingen läkare har någonsin ifrågasatt min vikt. Jag råkar bara vara född till en sån person som kan äta massor av mat och ändå inte gå upp i vikt. När jag var liten, redan i 6-årsåldern, hade jag komplex över min vikt men idag är jag ganska nöjd med min kropp så kan jag inte bara få vara smal utan att folk lägger sig i?

Fina träleksaker



Fina leksaker som Tage fått av mormor och av pappa.

Kladdkritor

Kladdkritor är helt klart underskattade (av vuxna). De är jättehärliga att kladda med och man kan faktiskt göra annat än dagisteckningar med dem.

självporträtt i oljepastell


RSS 2.0