Nygift och lycklig!

Äntligen kan jag slappna av som en gift kvinna. (Nu är jag alltså vuxen.) Nu har jag gift mig med min älskade Jesper och nervositeten inför fest och vigsel är äntligen över.
Vi gjorde en snygg entré i en stor, vit, öppen amerikanare och där stod 140 personer och väntade på oss. Jag var sjukt nervös men allt gick bra. Båda sa ja och det blev ett sjuhåksingens kalas  som ingen kommer att glömma! Alla tyckte att vi var skitsnygga, speciellt vi själva, och det kan ni få se här att vi verkligen var.
Här kan läsas vad vi hade på oss:

Jesper: Tredelad kostym från Oscar Jacobsson, skjorta från Eton, slips och näsduk från Bergmans, skor från Conte di Yorke.
Jag: Klänning, vintage 50-tal från Epok, skor Bruno Magli, vintage från Myrorna, blommor från Sigrids blommor och blad, underkläder från Twilfit.



Nu far vi på bröllopsresa till en liten stuga i Dalarna och där struntar vi i både dator och mobil men när vi kommer hen har vi säkert gjort både ett och annat på loppisfynd som måste skrytas om.

Kommentarer
Postat av: Cecilia Löfholm

Härligt! Vad fina ni var! Grattis!

KRam cissi

2008-06-25 @ 06:04:21
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com
Postat av: Rascal Kosher

Mazel tov!

2008-06-28 @ 21:16:09
URL: http://rascalkosher.blogspot.com/
Postat av: Polina

Vill du att såå många så möjligt ska få se din blogg? Klicka dåå här http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=pollelina och bli medlem! Är alltid gratis och funkar hur bra som helst! : D

2008-07-01 @ 18:11:38
URL: http://pollelina.blogg.se/
Postat av: Elina

Trevlig blogg du har! Måste säga att ni var väldigt flotta båda två på bröllopsbilden, grattis grattis!

2008-08-17 @ 15:07:19
URL: http://enligtelina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0